BLoemlezing mails van ouders

Dank voor de nieuwsbrief. Geen idee hoeveel mail jullie krijgen, ik hoop dat het te overzien is. Hierbij een klein mailtje om jullie een hart onder te riem te steken.

 

Ik ben heel blij met wat jullie voor de kindjes doen. Valerie kan heel goed zelf leren en weet het ook goed bij te houden op een schema. Ze vindt het ook leuk, geen gemier of gezeur gelukkig.  De map die de juffen gemaakt hebben werkt goed. 

 

Ik denk dat dat aan jullie te danken is. Well done en dank!

_________________________________

Dankje voor de info, uitleg en tips. Ik vind dat jullie het allemaal goed hebben voorbereid en de lespakketjes werken goed. En weet je waar we nog het meest aan hebben: de structuur en regeltjes die de kinderen geleerd hebben in de klas. Hier hebben ze nu thuis veel houvast aan. We hoeven ze helemaal niet te sturen, ze leggen óns uit wat de bedoeling is en hoe ze het aanpakken. Wat ze op een dag doen (zoveel blz van dit, zoveel van dat), hoe ze geholpen willen worden, hoe we de werkjes moeten nakijken (grotere krullen, geel briefje ertussen ipv direct bespreken), we hebben zelfs een wc-beer en een verzorg-plantje.

...........

De zelfstandigheid die jullie de kinderen hebben bijgebracht blijkt juist nu van onschatbare waarde. Wat ben ik ben blij dat we voor Montessori-onderwijs hebben gekozen!

Dankjewel, 

_________________________________

Hartelijk dank voor de updates en extra lespakketten die beschikbaar worden gesteld. We zijn druk aan het printen :)

We vinden het erg fijn dat het Winterkoninkje zo actief bezig is om ons veilig, betrokken en geïnformeerd te houden.

_________________________________

Allereerst wil ik zeggen hoe onder de indruk ik ben van hoe snel en goed jullie deze nieuwe situatie aanpakken.

Meteen liggen er werk pakketten klaar, worden emails verstuurd met werkjes voor de bovenbouw en alle links worden doorgegeven.

Heel heel erg fijn. Ontzettend veel dank hiervoor.

_________________________________

Dank voor al jullie berichtjes de laatste tijd in deze lastige tijden, gelukkig is er ook veel goed nieuws qua samenhorigheid en elkaar helpen in de maatschappij. 

..........

Maar ondertussen, dikke pluim, als er een ding zeker is - leraren zullen hier na weer echt de waardering krijgen die het ze toekomt!

_________________________________

Lieve allemaal,

 

Even een heel groot compliment aan jullie als school als het gaat om hoe jullie communiceren over de hele gang van zaken rondom het Coronavirus en de gevolgen daarvan voor de kinderen van het Winterkoninkje.

 

Ook de besluiten die worden genomen en de inhoud die momenteel wordt gegeven aan het onderwijs voelt echt heel goed.

 

De toon van de mails is persoonlijk en tegelijkertijd heel helder en professioneel.

 

Uit ervaring (ik ben zelf invalleerkracht) kan ik zeggen dat het absoluut niet op alle scholen zo goed en prettig geregeld is. Wat een verademing!

 

Chapeau! En gezondheid voor het hele team en al hun dierbaren.

_________________________________

Groot compliment voor jullie voortvarendheid en organisatie deze week. Ik ben echt onder de indruk hoe jullie dit allemaal aanpakken.

 

Zelfs aan de onderbouw wordt gedacht. Wij hebben vandaag onze map gehaald, heel fijn.

Enorm bedankt en succes de komende tijd.

_________________________________

 ENORM bedankt voor alle wijze woorden en tomeloze inzet om dit allemaal in goed banen te leiden!!! Wij zijn diep gelukkig met het Winterkoninkje

_________________________________

Dank Ronald, 

 

Jullie doen het goed!

 

Groet,

_________________________________

Hasebroekstraat 113, 1053 CS Amsterdam

020 618 8563

|

J.P. Heijestraat 45, 1053 GK Amsterdam

020 683 1158